Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان برنامه و بودجه کشور پیشنهاد اصلاح آیین‌نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی را به هیات دولت ارائه کرده است.

به گزارش برنا، براساس جزء (الف) بند (۱) ماده (۱۰۸) قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف است اقدامات و ساز وکار لازم برای کاهش تلفات حوادث رانندگی را با تاکید بر تجهیز و تقویت پلیس راهنمایی و رانندگی، ارتقای کیفیت ایمنی وسایل نقلیه، تقویت و تکمیل شبکه‌های امدادرسانی و فوریت‌های پزشکی، اصلاح نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای، توسعه فرهنگ صحیح ترافیکی فراهم کند، به نحوی که تلفات حوادث رانندگی نسبت به تعداد ۱۰ هزار دستگاه خودرو تا پایان اجرای قانون برنامه ششم توسعه به ۳۱ درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان برنامه و بودجه کشور باتوجه به مسئولیت سازمان متبوع درخصوص تهیه و پیگیری اجرایی برنامه عملیاتی موضوع ماده قانون مذکور به استناد ماده (۱۲۱) قانون برنامه ششم توسعه و با مشارکت دستگاه های ذی ربط طی ۱۵ جلسه کارشناسی نسبت به پایش و برآورد نهایی منابع منظور شده برای کاهش تلفات جاده‌ای و تخصیص هدفمند منابع اقدام کرد.

بررسی فعالیت‌های مرتبط با کاهش تلفات جاده‌ای نشان داد عملکرد منابع اعتباری لحاظ شده از سال ۱۳۹۶ تاکنون، حدود ۳۲۴ هزار میلیارد ریال در طول برنامه ششم توسعه بوده است، درحالیکه اعتبار مورد درخواست اولیه پیش‌نویس نقشه بهبود ایمنی راه‌های کشور که توسط کمیسیون ایمنی راه‌های کشور تهیه شده بود برای دستیابی به اهداف برنامه در یک افق زمانی پنجساله، مبلغ ۲۴۰ هزار میلیارد ریال بوده است.

درحال حاضر به منظور تسریع در انجام اقدامات موثر در کاهش تلفات جاده‌ای به گونه‌ای که نقش دستگاه‌های ذیربط و تخصیص اعتبارات، قابل شناسایی و نظارت باشد، مطابق تصمیم نشست ۱۱۰ کمیسیون ایمنی راه‌های کشور، سازمان برنامه و بودجه پیش‌نویس اصلاح آیین‌نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی را به هیات دولت ارائه کرده است.

این پیشنهاد مراحل بررسی خود را در کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیات دولت طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هیات دولت برنامه ششم توسعه کاهش تلفات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • رفع ۸ نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران