Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سید کمال هادیانفر (رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره اظهارات اخیر فرماندار تهران مبنی بر بخشودگی جرائم افرادی که در سال ۹۷ بدون داشتن مجوز وارد محدوده طرح زوج و فرد شده‌اند، گفت: این موضوع در دیوان عدالت اداری در دست بررسی است.

وی ادامه داد: جریمه پلیس قانون است و کسی نمی‌تواند آن را حذف کند، اما پرداخت عوارض براساس مصوبه شورای شهر تهران است و بحث آن جداست، اگر شنیدید کسی گفت من جریمه را حذف می‌کنم، حرف اشتباهی زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: شاید عوارض براساس شکایتی که در دیوان وجود دارد، حذف شود، اما جریمه پلیس حذف نخواهد شد، چراکه محدوده طرح ترافیک یا محدوده‌های زوج و فرد که در حال حاضر به محدوده طرح کاهش آلودگی هوا تغییر نام یافته، آن چیزی است که قانون تعیین کرده است و افرادی که بدون مجوز در این محدوده تردد کرده‌اند، براساس قانون جریمه شده‌اند، بنابراین این جریمه حذف نخواهد شد، اما همانطور که گفتم پرداخت عوارض توسط افرادی که بدون مجوز در محدوده زوج و فرد تردد کرده‌اند، همان پرونده‌ای است که در دیوان عدالت اداری در حال رسیدگی است و احتمال حذف آن وجود دارد.

سردار هادیانفر در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی گفت: در آیین‌نامه جدید دولت نرخ‌گذاری در آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی بر عهده وزارت صمت است، اخیرا نیز این آموزشگاه‌ها افزایش قیمت داده‌اند و قیمت‌ از ۷۳۰ هزار تومان برای گواهی‌نامه پایه ۳ به بیش از ۹۰۰ هزار تومان رشد پیدا کرده است.

وی ادامه داد: مردم بدانند که آموزش آیین‌نامه اجباری نیست و متقاضی می‌تواند تصمیم بگیرد که در کلاس‌های مربوط به آموزش آیین‌نامه شرکت کند یا خیر، اما برگزاری آزمون آیین‌نامه اجباری است. همچنین مدت زمانی که برای آموزش شهری در نظر گرفته می‌شود، ۱۰ ساعت است، اما ممکن است فردی در کمتر از این مدت زمان مهارت پیدا کند و فردی نیز ممکن است، نیاز به مدت زمان بیشتری برای کسب مهارت در زمینه شهری داشته باشد، بنابراین باید هزینه بیشتری برای آموزش پرداخت کند، چراکه ماشین و مربی در اختیار هنرجو است.

رییس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: چنانچه آموزشگاهی برخلاف آیین‌نامه و به بهانه‌های مختلف از هنرجو هزینه دریافت می‌کند، هنرجویان می‌توانند به بازرسی پلیس راهور در مراکز استان‌ها مراجعه کرده و از آموزشگاه مربوطه شکایت کنند و ما نیز حتما به این شکایات رسیدگی کرده و در کارکرد این آموزشگاه‌ها تجدیدنظر خواهیم کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: عوارض طرح زوج و فرد آموزشگاه های راهنمایی و رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عبادی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی رئیس جمهوری در خصوص نامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ عوارض ۶۰ درصدی از سیب زمینی و ایجاد موانع صادراتی اعلام کرد که وضع مالیات و عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

در این نامه آمده است: عطف به مکاتبه اتاق ایران به شماره ۱۰/۱/۱۷۴۱ ص مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ با موضوع اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه شماره ۵۳۲۴۱/۱۹۵۰۴۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵، در خصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها اعلام می‌دارد.

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰، «هرگونه وضع مالیات با عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیر یارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است…»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب ۱۳۹۰/۰۴/۰۸، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد؛

ثالثاً، وفق ماده (۶) آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به شماره ۱۷۹۷۶ ات ۶۱۱۳۴ ه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹ مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا مقتضی است ضمن همکاری مؤثر در رعایت احکام قانونی مذکور به قید فوریت در خصوص رفع هرگونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام فرمائید.

پیش از این نیز دبیر هیأت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه‌ای به گمرک ضمن تذکر به اعمال این سیاست، تاکید کرده بود که «تغییر در عوارض صادراتی سیب زمینی را باید زودتر به فعالان اقتصادی اطلاع می‌دادید.»

کد خبر 6100222 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • احتمال صدور حکم جلب جهانی، خواب را از چشمان نتانیاهو ربوده است